AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki arı görmek

Kahve falında iki arı görmek

Kahve falında iki arı görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, işlerin aksamayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında iki arı gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her konuda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Kahve falında bal arısını görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arıların saldırısına uğramak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine yorulur.

Kahve falında arı kovanı almak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında arılardan kaçmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arı bal yaparken görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Kahve falında arıcılık yapmak geçim sorunuyla karşılaşacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında arı satın almak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalettir.

Kahve falında arı balı görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir