AnaSayfa / Genel / Kahve falında arılardan kaçmak

Kahve falında arılardan kaçmak

Kahve falında arılardan kaçmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arılardan kaçmak gördüyseniz:

  • Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında eşek arısından kaçmak gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, ağız tadı ile yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında arı sürüsünden kaçmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arılardan kaçmak tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek arısı yuvası görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki arı görmek yetim sevindireceğine, patron olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arı ezmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine inanılır.

Kahve falında arı bal yemek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bal arısının oğul çıkardığını görmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir