AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı kovanı almak

Kahve falında arı kovanı almak

Kahve falında arı kovanı almak huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında arı kovanı almak gördüyseniz:

  • Unutmamak için bir kenara not almanızda fayda var.

Kahve falında arı ve arı kovanı görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında evde arı kovanı görmek eğer işsizse iş bulacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek arısı kovanı görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arı kovanı bozmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında boş arı kovanı görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına işarettir.

Kahve falında arı kovanı taşımak yorucu geçen bir döneme girileceğine, evliliğinde mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında arı kovanından bal yemek hevesinin kursağında kalacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulur.

Kahve falında bal arısı kovanı görmek hatadan dolayı zarar edeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir