AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal arısını görmek

Kahve falında bal arısını görmek

Kahve falında bal arısını görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, zorluklarla boğuşulacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal arısını gördüyseniz:

  • Sağlıklı karar veremeyeceğinizi göz önünde bulundurmadan birşeye teşebbüs etmemelisiniz.

Kahve falında bal içinde arı görmek gururlandıracak işler yapacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında bal arısı sokması görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine işarettir.

Kahve falında arı balı görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bal arısı kovanı görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işarettir.

Kahve falında birçok bal arısı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında toplu halde bal arısı görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arıların bal yaptığını görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bal arısı öldürmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir