AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne ve makas görmek

Kahve falında iğne ve makas görmek

Kahve falında iğne ve makas görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğne ve makas gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Kahve falında iğne ve makas görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında bıçak ve makas görmek kötü karakterli bir kadına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Kahve falında makasla kaş kesmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında makas aldığını görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına yorulur.

Kahve falında makasla parmak kesmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında makas kesmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine delalettir.

Kahve falında eteği makasla kesmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına inanılır.

Kahve falında tırnak makası istemek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, insanlara iş öğreteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir