AnaSayfa / Genel / Kahve falında makas aldığını görmek

Kahve falında makas aldığını görmek

Kahve falında makas aldığını görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına delalettir.

Kahve falında makas aldığını gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ya da yakın çevrenizdeki kişiler önemsiz konular üzerinde anlaşmak amacıyla fazla zaman kaybetme eğiliminde olabilir.

Kahve falında makas aldığını görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında demir makası görmek geçineceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini makasla kesmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası almak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında birine makas atmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işarettir.

Kahve falında demir makas görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, eğlence ve renk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık tırnak makası görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay makası görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir