AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını idrar yaparken görmek

Kahve falında başkasını idrar yaparken görmek

Kahve falında başkasını idrar yaparken görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hedeflerini tutturamayacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında başkasını idrar yaparken gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Kahve falında idrar yaptırmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında idrardan kan gelmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına işarettir.

Kahve falında birinin idrar yaptığını görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalettir.

Kahve falında evde idrar görmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık idrar görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde idrar görmek sıkıntısının biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin idrar yaptığını görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idrarı temizlemek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir