AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi idrarını içmek

Kahve falında kendi idrarını içmek

Kahve falında kendi idrarını içmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, malının ve kazancının tam olacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kendi idrarını içmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında idrarını içmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının idrarını içmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, çok kötü hissedileceğine yorulur.

Kahve falında kendi idrarını içmek işte de mutlu olunacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında eşinin idrarını içmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını idrar yaptığını görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına inanılır.

Kahve falında yatağa idrar yapmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, yeni kısmetlere nail olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının idrarını görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil idrar görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, girilen yolda zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir