AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan idrarı görmek

Kahve falında hayvan idrarı görmek

Kahve falında hayvan idrarı görmek hem de sevdiklerinin olacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine yorulur.

Kahve falında hayvan idrarı gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında hayvan idrarı görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe idrar görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına inanılır.

Kahve falında bir kişinin idrar yaptığını görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında etrafa idrar yapmak huzur dolu günler geçireceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında banyoda idrar yapmak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun idrar yaptığını görmek anne baba ile ters düşüleceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yerde idrar görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, kazancın artmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında idrar tutmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir