AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrarda kum görmek

Kahve falında idrarda kum görmek

Kahve falında idrarda kum görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında idrarda kum gördüyseniz:

  • Belli konularda fikir ya da duygularınızı açıkça dile getirmeniz, karşı tarafın sizi anlaması için dua etmenizden daha faydalı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında idrarda kum görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında poşete idrar yapmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette idrar görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi idrar görmek işlerinin günden güne bozulacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında üzerine idrar yapmak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sık sık idrar yapmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, ayıplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah idrar yapmak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bir kaba idrar yapmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir