AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette idrar görmek

Kahve falında tuvalette idrar görmek

Kahve falında tuvalette idrar görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yüzünü güldüreceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette idrar gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere doğrudan karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Kahve falında idrarını tuvalete yapmak endişelerin ve korkuların geçeceğine, ruhunu güzelleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette başkasının idrarını görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalete idrar yaptığını görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete idrarını yapmak büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalette idrar yapmak sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete idrar yapmak alım gücünde yükselme olacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette idrar görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini idrar yaparken görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir