AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde lekeler görmek

Kahve falında yüzde lekeler görmek

Kahve falında yüzde lekeler görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kem gözlere geleceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzde lekeler gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişiler olsa dahi, siz, olayları daha da hararetlendirmemek için gayret göstermelisiniz.

Kahve falında yüzde kahverengi lekeler görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde kırmızı lekeler görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde leke görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde lekeler görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında yüzde kırmızı leke görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde beyaz leke görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde kahverengi leke görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde güneş lekesi görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir