AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar dökmek

Kahve falında idrar dökmek

Kahve falında idrar dökmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, zor durumlara düşüleceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında idrar dökmek gördüyseniz:

  • Romantizm yakın bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında idrar dökmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında idrarla kurt dökmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete idrarını yapmak kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında idrara çıkmak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına delalet eder.

Kahve falında siyah idrar yaptığını görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına delalettir.

Kahve falında eşinin idrarını içmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına delalet eder.

Kahve falında idrar etmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında idrarını görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir