AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar kusmak

Kahve falında idrar kusmak

Kahve falında idrar kusmak rahata erileceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, güleceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında idrar kusmak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında idrar kusmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında birinin idrar içtiğini görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında idrarla kurt dökmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında idrarını siyah görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çok büyük zararlar edileceğine delalet eder.

Kahve falında eve idrar yapmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında idrarını içmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin idrar yaptığını görmek dertlerin bölüşüleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine delalet eder.

Kahve falında idrar ettiğini görmek uykusuz geceler yaşanacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir