AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram çöreği görmek

Kahve falında bayram çöreği görmek

Kahve falında bayram çöreği görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, karasızlık yaşayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına işaret eder.

Kahve falında bayram çöreği gördüyseniz:

  • Hislerinizi bastırmamalısınız.

Kahve falında bayram çöreği görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında sıcak çörek yemek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birine çörek vermek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına işarettir.

Kahve falında çörek satın almak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalet eder.

Kahve falında çöreklenmiş yılan görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında çörek otlu peynir görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı çörek yemek rızık bolluğu içinde olacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içli çörek görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir