AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş çörek görmek

Kahve falında pişmiş çörek görmek

Kahve falında pişmiş çörek görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş çörek gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığın için olaylar öncelikle sana hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Kahve falında pişmiş çörek görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında tahinli çörek yemek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, heveslerinin de azalacağına alamet eder.

Kahve falında çörek yemek daha isabetli kararlar alacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ekmek çörek görmek günaha gireceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında börek çörek almak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Kahve falında ıspanaklı çörek görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına yorulur.

Kahve falında yağlı çörek yemek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çörek çalmak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir