AnaSayfa / Genel / Kahve falında mayalı çörek görmek

Kahve falında mayalı çörek görmek

Kahve falında mayalı çörek görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya delalet etmektedir.

Kahve falında mayalı çörek gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen ya da türlü jestleri olabilecek kişiler söz konusu olabilir, iletişime geçmenizde fayda var.

Kahve falında mayalı çörek görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine inanılır.

Kahve falında un ve maya görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında mayalı ekmek görmek maddi güç elde edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mayalı poğaça görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işaret eder.

Kahve falında süte maya çalmak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında maya yemek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekşi maya görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş maya görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir