AnaSayfa / Genel / Kahve falında içkili düğün görmek

Kahve falında içkili düğün görmek

Kahve falında içkili düğün görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, maddi olarak büyüyeceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, dertlerin artacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında içkili düğün gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında düğünde içki içmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işarettir.

Kahve falında içkili düğün görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına alamet eder.

Kahve falında içki içmeyi görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, dinden çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilmeyerek içki içmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içki istemek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında evde içki içmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına delalettir.

Kahve falında içki yapmak parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içki sunmak maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, problemleri teker teker çözeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir