Kahve falında içki yapmak

Kahve falında içki yapmak şansa, kimseyle konuşmaz olacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zorlukların baş göstereceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında içki yapmak gördüyseniz:

  • Akaşam doğru üzerinize bir tembellik çökebilir.

Kahve falında içki yapmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken içki içmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içki şişesi saklamak bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi açıdan ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında içki içip kusmak anne duasının açılacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yudum içki içmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında içkili namaz kılmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde içki içildiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında içki içip pişman olmak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, süzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top