AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmeyerek içki içmek

Kahve falında bilmeyerek içki içmek

Kahve falında bilmeyerek içki içmek kötülerin uzaklaştırılacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilmeyerek içki içmek gördüyseniz:

  • Farklı bir pozisyon dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında arkadaşlarla içki içmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilmeyerek içki içmek çalışmalarının artacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında bardaktan içki içmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, kazancın katlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istemeden içki içmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet eder.

Kahve falında içki şişesinden içki içmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında hamileyken içki içmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, içsel güvensizliklerinize delalettir.

Kahve falında meyhanede içki içmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında babasıyla içki içmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, manevi olarak hasar alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir