AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki vermek

Kahve falında içki vermek

Kahve falında içki vermek gelir kaynaklarının yok olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ticaret ehli kimse olacağına, parasal krizler yaşanacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına işaret eder.

Kahve falında içki vermek gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.Bundan istifade ederek başınızı ağrıtan sorunları çözmek için herekete geçin.

Kahve falında kardeşinin içki içtiğini görmek kazancın günden güne düşeceğine, isteklerinin erteleneceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içki içen erkek görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı içkili görmek hasta ise bakacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta içki içmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin içki içtiğini görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında içkili olduğunu görmek hayatının başarılarla dolacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadeh içki içmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir