AnaSayfa / Genel / Kahve falında içkili ortamda bulunmak

Kahve falında içkili ortamda bulunmak

Kahve falında içkili ortamda bulunmak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, işlerinin kötüye gideceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içkili ortamda bulunmak gördüyseniz:

  • Kendi hamlelerinize kendiniz karar veriyorsunuz.

Kahve falında içkili ortamda bulunmak kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanla aynı ortamda bulunmak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalik ortamda bulunmak zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı ortamda bulunmak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık bir ortam görmek mutluluğunun büyüyeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında iş ortamı görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı ortamda olmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalık bir ortama girmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir