AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki bulmak

Kahve falında içki bulmak

Kahve falında içki bulmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, haklılığının anlaşılacağına, günah işlemekten korunacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına inanılır.

Kahve falında içki bulmak gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

Kahve falında içki bulmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini içki içerken görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına delalettir.

Kahve falında içkili olmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini içki içtiğini görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında babasını içkili görmek onların yaralarına merhem olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında içki içmek ve kusmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında karşılıklı içki içmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, mutluluk ve saadete rivayet eder.

Kahve falında içkiyi bırakmak yaşam tecrübesi edineceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir