AnaSayfa / Genel / Kahve falında içini çekerek ağlamak

Kahve falında içini çekerek ağlamak

Kahve falında içini çekerek ağlamak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hastalığının düzeleceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içini çekerek ağlamak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yaırımlar konusunda şanslısınız.

Kahve falında içini çekerek ağlamak işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında acı çekerek ağlamak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında iç çekerek ağlamak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini halay çekerken görmek işlerinin tutacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birini tesbih çekerken görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına yorulur.

Kahve falında birini fotoğraf çekerken görmek karanlığın biteceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına alamet eder.

Kahve falında birini acı çekerken görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında acı çekerek doğum yapmak geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir