AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini acı çekerken görmek

Kahve falında birini acı çekerken görmek

Kahve falında birini acı çekerken görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, kötü günlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında birini acı çekerken gördüyseniz:

  • Ailenizle ya da eşinizle konuşabileceğiniz ortamlar yaratın.

Kahve falında acı çekerek ağlamak içinin rahatlayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında acı çekerek ölmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birini acı çekerken görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında birini acı çekerken görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına yorulur.

Kahve falında acı çekerek doğum yapmak çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü acı çekerken görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi acı çekerken görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini acı çekerken görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir