AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tesbih çekerken görmek

Kahve falında birini tesbih çekerken görmek

Kahve falında birini tesbih çekerken görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine alamet eder.

Kahve falında birini tesbih çekerken gördüyseniz:

  • Ani gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Kahve falında ölmüş birini tesbih çekerken görmek aile saadetinin artacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih çekerken görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine inanılır.

Kahve falında birini tesbih çekerken görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, bereketin ve karın artacağına rivayet eder.

Kahve falında besmele çekerek uçmak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini acı çekerken görmek suçlamalardan aklanılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kopya çekerken yakalandığını görmek keyifli hale geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çekerek ağlamak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında acı çekerek ölmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir