AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı çekerek doğum yapmak

Kahve falında acı çekerek doğum yapmak

Kahve falında acı çekerek doğum yapmak imkânların günden güne azalacağına, işlerinden feragat edeceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında acı çekerek doğum yapmak gördüyseniz:

  • Ya da sağlığınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında acı çekerek doğum yapmak hatalarından erken döneceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birini acı çekerken görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, bolluğun ve bereketin artacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini acı çekerken görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birini acı çekerken görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü acı çekerken görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında acı çekerek ağlamak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, daha güçlü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında acı çekerek ölmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi acı çekerken görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir