AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini fotoğraf çekerken görmek

Kahve falında birini fotoğraf çekerken görmek

Kahve falında birini fotoğraf çekerken görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, kısmetinin de açılacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini fotoğraf çekerken gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen yakınlarınızı ikna için daha yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında birini fotoğraf çekerken görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini azap çekerken görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulur.

Kahve falında tesbih çekerken görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında besmele çekerek uyanmak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, şansının da açık olacağına işarettir.

Kahve falında acı çekerek doğum yapmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında sınavda kopya çekerken yakalanmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalet eder.

Kahve falında kendini doğum sancısı çekerken görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini tesbih çekerken görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir