AnaSayfa / Genel / Kahve falında yana yana ağlamak

Kahve falında yana yana ağlamak

Kahve falında yana yana ağlamak muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, sağlığının yerinde olacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında yana yana ağlamak gördüyseniz:

  • Duygusal şantaj yapan veya profesyonellikten uzak kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında içi yanarak ağlamak büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yana yana ağlamak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında güneş ve ay yan yana görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan çaydanlık görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yanan perde görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soba yanarken görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına işarettir.

Kahve falında yanan priz görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında yanan odunları söndürmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir