AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi boş küp görmek

Kahve falında içi boş küp görmek

Kahve falında içi boş küp görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, işten yana şansının açık olacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi boş küp gördüyseniz:

  • Başarılı olmak ya da ilerlemek istiyorsanız daha esnek olmalısınız.

Kahve falında içi boş küp görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında boş küp görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında boş küp bulmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında küp kırmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir küp altın görmek tabiatı kötü olan kişiye, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında küp şeker vermek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında birine küp şeker vermek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında altın dolu küp bulmak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir