AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç mimar görmek

Kahve falında iç mimar görmek

Kahve falında iç mimar görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, iyi habere, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında iç mimar gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kahve falında iç mimar görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mimar görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mimarlık kazanmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında mimar olmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mimar sinanı görmek kötü gününü de paylaşacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında şişeden su içtiğini görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin içi parlamak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında ölen birini sigara içerken görmek işlerinizin bozulacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir