AnaSayfa / Genel / Kahve falında mimarlık kazanmak

Kahve falında mimarlık kazanmak

Kahve falında mimarlık kazanmak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mimarlık kazanmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kaynaklarınıza, yeteneklerinize veya kapasitenize göre belli bir sayıda tutmanız gerekiyor.

Kahve falında mimarlık kazanmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, işveren koltuğunda oturacağına delalet eder.

Kahve falında iç mimar görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mimar sinanı görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret eder.

Kahve falında mimar olmak haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mimar görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yarışma kazandığını görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına inanılır.

Kahve falında çekilişi kazanmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kazanda su kaynatmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir