AnaSayfa / Genel / Kahve falında mimar olmak

Kahve falında mimar olmak

Kahve falında mimar olmak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, yani babasına benzeyeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kazancının helal para olacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalet eder.

Kahve falında mimar olmak gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında mimar sinanı görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mimar olmak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iç mimar görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mimar görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mimarlık kazanmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir