AnaSayfa / Genel / Kahve falında mimar sinanı görmek

Kahve falında mimar sinanı görmek

Kahve falında mimar sinanı görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mimar sinanı gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.Bundan istifade ederek başınızı ağrıtan sorunları çözmek için herekete geçin.

Kahve falında mimar sinanı görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mimar olmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında iç mimar görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına rivayet eder.

Kahve falında mimar görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mimarlık kazanmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ibni sinayı görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sinan ismini duymak bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işarettir.

Kahve falında yazili sinava girmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir