AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç külot görmek

Kahve falında iç külot görmek

Kahve falında iç külot görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, tatsızlık olacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine delalettir.

Kahve falında iç külot gördüyseniz:

  • Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir.

Kahve falında iç çamaşırı külot görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında iç külot görmek kendisini yıpratacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında atlet külot görmek hayata karşı cesaretleneceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kakalı külot görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, önemli bir şahsiyet olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz külot görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine delalettir.

Kahve falında başkasının külotunu giymek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz külot giydiğini görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında külot kaybetmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir