AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı külot görmek

Kahve falında iç çamaşırı külot görmek

Kahve falında iç çamaşırı külot görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırı külot gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında iç çamaşırı külot görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iç külot görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor iç çamaşır görmek zararların telafi edileceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah iç çamaşırı görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırının yırtıldığını görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırı ütülemek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırında adet kanı görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına yorulur.

Kahve falında alt iç çamaşırı görmek eşyaların yenileneceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir