AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine süt içirmek

Kahve falında birine süt içirmek

Kahve falında birine süt içirmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, zamanının boşa gideceğine, korkularının yok olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet eder.

Kahve falında birine süt içirmek gördüyseniz:

  • Şimdi, yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir veya hayatınıza biraz heyecan getirebilir.

Kahve falında süt içen kedi görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi sütünü içtiğini görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında süt içeni görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında süt içen bebek görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birine süt içirmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk süt içtiğini görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet eder.

Kahve falında buzağıya süt içirmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe süt içirmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir