AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli iç çamaşırı görmek

Kahve falında kirli iç çamaşırı görmek

Kahve falında kirli iç çamaşırı görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Askıda bekleyen hukuki, resmi, maddi veya kurumsal evraklarınızın üzerinden geçmeniz daha anlamlı seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında iç çamaşırı kirli görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, düşmanından kurtulmaya yorulur.

Kahve falında iç çamaşırını kirli görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli kadın iç çamaşırı görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında kirli iç çamaşırı çıkarmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırının kirlendiğini görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli iç çamaşırı görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli erkek iç çamaşırı görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının kirli iç çamaşırını görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir