AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine iç çamaşırı vermek

Kahve falında birine iç çamaşırı vermek

Kahve falında birine iç çamaşırı vermek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine iç çamaşırı vermek gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Kahve falında erkeği iç çamaşırlı görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırıyla birini görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hediye iç çamaşırı görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırı kaybetmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırının yırtık olduğunu görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalettir.

Kahve falında hediye iç çamaşırı almak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine delalet eder.

Kahve falında dantel iç çamaşırı görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir