AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmış iç çamaşırı görmek

Kahve falında yıkanmış iç çamaşırı görmek

Kahve falında yıkanmış iç çamaşırı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine yorulur.

Kahve falında yıkanmış iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz iç çamaşırı görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırda leke görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine delalet eder.

Kahve falında iç çamaşır görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırını yıkamak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık iç çamaşırı görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ıslak iç çamaşırı görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı saklamak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir