AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı satmak

Kahve falında iç çamaşırı satmak

Kahve falında iç çamaşırı satmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı satmak gördüyseniz:

  • Tam olarak hislerinize bağlı olarak davranmanız olasıdır.

Kahve falında iç çamaşırı satmak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırlı erkek görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunların tarihe karışacağına işarettir.

Kahve falında bir kadını iç çamaşırıyla görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı çıkarmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırına büyük abdestini yapmak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı vermek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalettir.

Kahve falında temiz iç çamaşırı görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, mutluluğa ve neşeye rivayet eder.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir