AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırıyla gezmek

Kahve falında iç çamaşırıyla gezmek

Kahve falında iç çamaşırıyla gezmek gereksiz bir harcama yapılacağına, hacetinizin giderilmesine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında iç çamaşırıyla gezmek gördüyseniz:

  • Sırlar özel veya iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında iç çamaşırıyla gezmek hasretlerin biteceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında iç çamaşırsız gezmek kaybetmeyi göze alamayacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırla gezmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşırla gezmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında yıkanmış iç çamaşırı görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sarı iç çamaşırı görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırlı olmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırında böcek görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir