AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırını değiştirmek

Kahve falında iç çamaşırını değiştirmek

Kahve falında iç çamaşırını değiştirmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırını değiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı işleri hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında iç çamaşır değiştirmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, helal ekmek yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırını değiştirdiğini görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırı değiştirmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırını değiştirmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır değiştirmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşırını değiştirmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırı seçmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırını yıkamak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, uygulayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir