AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt iç çamaşırı görmek

Kahve falında alt iç çamaşırı görmek

Kahve falında alt iç çamaşırı görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına rivayet eder.

Kahve falında alt iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamak üzere bir adım öne çıkmanız gerekiyor.

Kahve falında iç çamaşırı aldığını görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, işinde terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşır aldığını görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırı satın aldığını görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı aldığını görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alt iç çamaşırı görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işarettir.

Kahve falında iç çamaşırı kesmek karlı ortaklıklara gireceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırında adet kanı görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü iç çamaşırıyla görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir