AnaSayfa / Genel / Kahve falında hüngür hüngür ağlamak

Kahve falında hüngür hüngür ağlamak

Kahve falında hüngür hüngür ağlamak sıkıntılı günler yaşayacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hüngür hüngür ağlamak gördüyseniz:

  • Baskılar karşısında ani tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında hüngür hüngür ağladığını görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının hüngür hüngür ağladığını görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hüngür hüngür ağlamak mal ve para kazanılacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği biri için ağlamak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedenin ağladığını görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının ağladığını görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla ağlamak işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, zararın gittikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün ardından ağlamak kazaya ve belaya yakın olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir