AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği biri için ağlamak

Kahve falında sevdiği biri için ağlamak

Kahve falında sevdiği biri için ağlamak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, iyi şeyler yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği biri için ağlamak gördüyseniz:

  • Sonlanma veya sonuçlanma enerjileri altındasınız.

Kahve falında sevdiği kızın ağladığını görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin için ağlamak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğine sarılarak beraber ağlamak derdin ve sıkıntının biteceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin insanın ağladığını görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak çocuk sahibi olunacağına, maddi konuda zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızın ağladığını görmek içebileceğine, hasret giderileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin arkasından ağlamak az da olsa feraha çıkılacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir