AnaSayfa / Genel / Kahve falında hüngür hüngür ağladığını görmek

Kahve falında hüngür hüngür ağladığını görmek

Kahve falında hüngür hüngür ağladığını görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, hanesinin bollukla dolacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hüngür hüngür ağladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden korunmak için gerçekleri çarpıtmamalısınız.

Kahve falında başkasının hüngür hüngür ağladığını görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hüngür hüngür ağlamak bol bol moral depolanacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında hüngür hüngür ağladığını görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğinin ağladığını görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşimin ağladığını görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kırılan kalbin onarılacağına delalet eder.

Kahve falında yalvarıp ağlamak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında hasta olduğu için ağlamak büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın arkasından ağlamak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir