AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlanılan kişiyle öpüşmek

Kahve falında hoşlanılan kişiyle öpüşmek

Kahve falında hoşlanılan kişiyle öpüşmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlanılan kişiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmanız strese iyi gelebilir.

Kahve falında hoşlanılan kişiyle öpüşmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlanılan kişiyi öpmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında hoşlanılan insanı görmek malında zulüm meydana gelmesine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında hoşgeldin yazısı görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlanmadığın insanları görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işarettir.

Kahve falında hoşlanılan birini görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, kötü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşgeldin etmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlanılan erkeği görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir