AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşgeldin etmek

Kahve falında hoşgeldin etmek

Kahve falında hoşgeldin etmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşgeldin etmek gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemeniz, güzel bir davette bulunmanız mümkündür.

Kahve falında hoşlanılan birini görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulur.

Kahve falında hoş koku görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlanılan insanı görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işaret eder.

Kahve falında hoşgeldin yazısı görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoş koku duymak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, borçlarını bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlanılan kişiyle öpüşmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlanmadığın insanları görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlanılan kişiyi öpmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir