AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlanılan erkeği görmek

Kahve falında hoşlanılan erkeği görmek

Kahve falında hoşlanılan erkeği görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, kazancında bereketin artacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, işinde ustalaşacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında hoşlanılan erkeği gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz yüksek olmakla beraber zaman zaman, çabuk geçen bitkinlikler duymanız olasıdır.

Kahve falında hoşlanılan erkeği görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlanılan kızı görmek fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlanmadığın insanları görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlanılan kişiyle öpüşmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlanılan kişiyi öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında benden hoşlanan birini görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sizden hoşlanan birini görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşgeldin etmek kazancının da azalacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir